Image

Dan kada je ZTE Arena plakala

U 32. kolu OTP Bank lige, posljednjoj domaćoj utakmici ove sezone, ZTE je ugostio Paks. Početnu momčad na teren je izveo kapetan Zoran Lesjak, koji na kraju sezone napušta Zalaegerszeg nakon šest uspješnih godina.

Nakon 6 sezona i ukupno 156 utakmica, Zoran Lesjak epizodu u ZTE završio je s 15 golova i 10 asistencija za. Dugo se pojavljivao na mnogim važnim utakmicama i stvorio nezaboravne trenutke. Navijači su napisali poruku na hrvatskom u kojoj se zahvaljuju Lesjaku na 6 predivnih godina. U 41. minuti kada je Zoran Lesjak izlazio s travnjaka, nema osobe koja nije ustala, zapljeskala, ali i zaplakala na dirljivom oproštaju.

Nakon dirljivog oproštaja hrvatski branič je rekao:

“Hvala vam puno za šest godina koje sam proveo u klubu. Zahvalan sam momčadi, vlasniku, navijačima i gradu što su me cijelo vrijeme podržavali. Nadam se da sam sve svoje znanje prenio na mlade i želio bih im pomoći i u budućnosti. Odigrao sam ovdje dosta utakmica za pamćenje, a najdraža utakmica mi je bila protiv Cegléda, gdje smo mojim golom izborili prolazak. Mađarski nogomet mi je dao puno i osjećam snagu da nastavim kao igrač. Kada jednog dana objesim kopačke, želio bih se vratiti u klub i nastaviti raditi za uspjehe ZTE-a.”