Image

Čakovečka biciklijada “Čak-bajk” ove godine uz vrijedne nagrade

Konferencijom za novinare održanom u Caffe baru „Bedem“ u petak je predstavljen dio programa kojim će se obilježiti Dan Grada Čakovca. Program će započeti 23. svibnja i trajat će do 1. lipnja 2024. godine, a središnja svečanost na kojoj će se dodijeliti ovogodišnje nagrade i priznanja, održat će se 29. svibnja u Centru za kulturu.

Jedan od domaćih „okruglih slavljenika“ je i brend Poli, čakovečke tvrtke „Perutnina Ptuj – Pipo“. I on ove godine obilježava 50 godina, a povodom toga tvrtka je pokrovitelj biciklijade „Čak-bajk“.

Kako je rekla direktorica marketinga „Perutnine Ptuj – Pipo“ Ana Sedak Keglević, ovime se pridružuju proslavi rođendana grada u kojem djeluju, vraćaju dug zajednici, ali i daju podršku aktivnostima koje za cilj imaju usvajanje  zdravih navika.

Za sudionike biciklijade koja će se održati 30. svibnja, predvidjeli su mnoštvo događaja te primamljive nagrade. Kako je rekao tajnik Zajednice sportskih udruga Grada Čakovca Tomica Jakopec, naš je grad prepoznatljiv po sportskim aktivnostima i titulu grada europskog sporta koju je nosio prije nekoliko godina, svaki put iznova potvrđuje. „Čak bajk“, manifestacija koja se odvija na cijelom gradskom području, odnosno u svim mjesnim odborima, dio je sportskih evenata koji će se održati u sklopu Dana Grada.