Bogat prosinac na našem portalu i društvenim mrežama

Sutra će paljenjem prve svijeće započeti vrijeme Adventa koje završava 24. prosinca. Također, sutra počinje Advent na Međimurskoj Sportskoj Mreži koji će trajati kroz cijeli mjesec prosinac.

Iako nema većine sportskih treninga i natjecanja, mi ćemo se potruditi da vi imate o čemu čitati.

Uz članke s utakmica i događanja koja će se održati, u prosincu vas očekuju inspirativne priče sedmorice međimurskih sportaša, a prva priča će biti objavljena u srijedu 2. prosinca.

Prosinac je vrijeme darivanja pa ćemo vam tako uz ljubav i pažnju, dijeliti pregršt nagrada preko nagradnih natječaja. Već sutra kreće prvi natječaj, a sve dobitnike objavit ćemo 30. prosinca.

Uskoro završava foto natječaj na koji se prijavilo 63 natjecatelja, a već početkom prosinca organizirat ćemo sports video natječaj “Volim sport”.

Mjesec prosinac na MSM tradicionalno posvećujemo humanitarnoj inicijativi “Međimurski sportaši daruju”. Ovog Božića razveselit ćemo članove Udruge “Međimurski slatkiši”. U samoj akciji neće sudjelovati samo sportaši, već su vama svima vrata otvorena da nam se priključite.

Sve skupa vas pozivamo da pratite naš rad u prosincu i budete dio međimurskog sporta. Vjerujemo kako nećete ostati razočarani.