Image

9. izdanje ČK Basket Fevera igra se 30. svibnja

Tradicija hakla u Čakovcu traje više od 50 godina, a Košarkaški klub Međimurje Čakovec posljednjih  godina pretvorio ju je u sportsko-zabavni event pod nazivom ČK Basket Fever koji se ne propušta.

Devetu po redu ČK Basket Fever 2024., u urbanom olimpijskom sportu 3×3 košarci i ove će se godine održati na vanjskim terenima Macanovog doma u Čakovca.

Organizator turnira Košarkaški klub Međimurje Čakovec odredio je datum i započeo pripreme da to bude još jedan vrhunski sportski i zabavni događaj koji je prošle godine privukao više od 700 gledatelja i 150 košarkaša.

Datum održavanja je četvrtak 30. svibnja (Dan državnosti, praznik), a cijeli sportsko-zabavni event održava se u sklopu Dana Grada Čakovca.

Već je potvrđeno da se turnir igra u dvije mlađe konkurencije pod nazivom Blukids Cup U13 i U15 u prijepodnevnim satima, te All-Star turnir koji kreće u 17 sati. Između se i ove godine dogovara turnir košarkaša s kolicima koji su igrali po prvi put prošle godine i tradicija bi se trebala nastaviti.

Uskoro kreću i prijave (kotizacija iznosi 30 EUR za ALL-Star turnir za koje je previđen i nagradni fond za najbolje tri ekipe u iznosu od 600 EUR, dok je za mlađe kategorije prijava besplatna).

Svi zainteresirani predstavnici ekipa mogu se već sada javiti i prijaviti svoje ekipe putem inboxa na Facebook ili Instagram stranici KK Međimurje Čakovec ili na mail: ck.basketfever.info@gmail.com.

RASPORED:

09:00h BLUKIDS Cup – najmlađi košarkaši će se natjecati u kategorijama U15 i U11 u Blukids kupu našeg generalnog sponzora dječjeg dijela turnira Blukids – odjeća i obuća za djecu. Njihova borba za osvajanje turnira kreće od ranih jutarnjih sati i također su pripremljene prigodne nagrade za najbolje.

13:00h Turnir košarkaša u kolicima – i ove godine ćemo ugostiti najbolje košarkaše iz cijele Hrvatske te opet očekujemo odličan show koji su nam priredili prošle godine!

17:00h ALL-STAR – najiskusniji hakleri u regiji će svoje snage odmjeriti u popodnevnim satima i najbolje ekipe biti novčano nagrađene uz priliku osvajanja FIBA 3X3 bodova!

PRIJAVA EKIPA

možete putem Facebook-a, gmail-a na ck.basketfever.info@gmail.com (za ALL-STAR na sljedećem linku: https://play.fiba3x3.com/…/408a31cf-ef1f-4133-8656… )

(Potrebno je unijeti ime ekipe, ime igrača te kontakt broj) PRIJAVITE ekipu na vrijeme jer je broj ekipa ograničen (izuzetak za Blukids cup)

Pratite nas i dalje jer uskoro slijedi više informacija o točnim satnicama odigravanja turnira.