Image

1. Boksački kamp by SILVER BOXER u Dramlju

“S velikim zadovoljstvom Vas pozivamo na 1. Boksački kamp by SILVER BOXER, kamp koji ispunjava želje sportaša, stvara prijateljstva i nezaboravne uspomene”.

Boksački kamp osmišljen je kako bi se djeca kroz sportsko edukativni program kampa socijalizirala, osamostalila, stekla nova iskustva, vještine i borilačka znanja, a sve to uz nadzor i vođenje kompetentnih suradnika kampa.

1. Boksački kamp by SILVER BOXER organizira se u suradnji s Boksačkim klubom Čakovec uz vodstvo Vanje Kostela i njegovih suradnika trenera/profesora. Broj mjesta je strogo ograničen na 30 polaznika. U ljetnom kampu provode se 2 do 3 treninga dnevno, sportska igra, djeca učestvuju na treninzima uz miris mora, sudjeluju na predavanjima s tematikom borilačkih sportova, te kao relaksacija i zabava u školi plivanja i školi sportova na vodi (kajak, SUP i Wind Surf). Uz sportski angažman djeci se nude društveno zabavni sadržaji koji doprinose razonodi (radionice, predavanja, roštilj party, disco večer, kvizovi)

Kamp se provodi u Hostelu Čakovec u Dramlju.

Dramalj je turističko mjesto u neposrednoj blizini Crikvenice. Hostel je idealan za sve dobne skupine, a u objektu se nalaze 4 više krevetne smještajne jedinice s zajedničkim sanitarnim čvorom na svakom katu (4 tuš kabine, 4 toaleta). Hostel se nalazi u trećem redu od mora s predivnim plažama za kupanje i opuštanje.

Hostel je namijenjen isključivo za 1. Boksački kamp by SILVER BOXER i nema drugih gostiju u objektu. Cijeli hostel s pripadajućim dvorištem koriste samo djeca iz kampa i njihovi treneri, naravno i njihova kuharica koja se jako dobro brine da složi 4 obroka na dan.

Voditelji sportskog kampa su: Vanja Kostel, Tomislav Horvat, prof., Anja Topolovec, prof. i suradnici

TERMIN KΑΜΡΑ: 19.8.-24.8.2024.

CIJENA KAMPA: 415,00 eura po djetetu

PRIJAVE: Do popunjenja mjesta. Nakon prijave u dogovoru s trenerom (Vanjom K.) plača se akontacija u iznosu od 50 eura, dok se ostatak aranžmana mora platiti najkasnije do 1.7.2024. po dobivenom računu.

ON LINE PRIJAVA NA: www.vitaetravel.com (klikom na Pristupnica kod Boksački kamp by SILVER BOXER)

MOGUĆNOST PLAĆANJA: jednokratno, PBZ CARD do 12 rata, ostale kartice jednokratno. Plaćanje karticom aranžman se uvećava za 5%.

PROGRAM SE SASTOJI OD:

* 6 dana, 5 punih pansiona s 4 obroka dnevno doručak i ručak 6 dan, prirodni sokovi u neograničenim količinama

* Prijevoz turističkim autobusom

* Sva potrebna osiguranja

* Najam sportske opreme

* Najam vanjskog igrališta u Dramlju

* 4 trenera koji su 24 sata dnevno s djecom i drugi pedagoški stručnjaci (profesori TZK)

* voditelj 24 sata

* Treninzi, zabavni sadržaji, škola plivanja, škola sportova na vodi, kupanje, predavanja, sportske i edukativne radionice

* Program putovanja realizira se po Općim uvjetima i ugovoru agencije Vitae Travel.

Roditeljski sastanak za prijavljene biti će početkom srpnja 2024., o čemu će svi prijavljeni biti obaviješteni

Informacije i recenzije na: 091 794 3525 kod trenera Vanje Kostela